Om Hans Arne

Noen og femti år. Prøver å være noenlunde samfunnsnyttig og ikke ligge noen til last. Jobber hos Risa som kalkulatør for tiden. Risa bygger veger og vedlikeholder de, blant annet.

Erfaring også fra konsulentfirma og drift av eget firma. Tidligere soldat i Unifil og har en del sterke meninger om Midt-Østen. Reiser mer enn gjerne tilbake til Libanon.

Tre barn og to barnebarn. Barnebarn ser ut til å bli gøy.

Sønnen kjører Honda CB 400N -83.

Andre interesser er Amcar, trebåter, politikk og mye annet.

Har hus på Rygge som for tiden er bortleid. Bor i Stavanger sammen med Signe og en sær skogskatt.

Denne bloggen skal handle mest om gamle motorsykler og litt om nye.

Har du synspunkter på det jeg skriver om eller andre ting du gjerne vil dele med andre, så hører jeg gjerne fra deg.

Blogg i Norge skrives av hovedsakelig jenter mellom 16 og 25 år og leses av den samme aldergruppen. Faktisk er prosentandelen på de som skriver 91 % jenter, 55% er mellom 15 og 25 år. Alt i følge Stavanger Aftenblad PLUSS 1. mars 2014.

Så en mann på over femti som skriver en blogg har relativt små sjanser for å bli lest, en som skriver kun om italienske motorsykler har enda mindre sjanse, en som skriver om Moto Guzzi har beint frem mikroskopiske sjanser til å bli lest. Moto Guzzi stoff for motorsykler før 1975 har i grunnen ingen prosentandel eller promilleandel for den del. Så i grunnen så leser ingen denne bloggen.

Men du er jo tross alt her. Av den grunn er du både spesiell og verdifull, ja beint frem sjelden. Så kos deg med bloggen min. Jeg håper du får like stor glede av den som jeg gjør.

Planlegger en fin søndagstur
Planlegger en fin søndagstur sammen med dattera.
Sønnen på sin Daelim Daystar 125 Moto Guzzi 850 GT
Sønnen på sin Daelim Daystar 125
Moto Guzzi 850 GT
Amund besøk mai 2014 019
Honda CB 400 N, 1983 og sønnen Amund.

 

Båt eller MC. Ja takk, begge deler.
Båt eller MC. Ja takk, begge deler.

Jeg skriver selvsagt for et lite og eksklusivt publikum. Men utrolig nok, med en blogg på verdensspråket norsk, har jeg lesere fra hele verden. Australia, Indonesia, Singapore, Malaysia, Japan,USA, Venezuela, Sør-Afrika, Mexico samt nesten alle europeiske land, alle har de interesse av hva jeg gjør i en garasje på Madla i Stavanger. Jeg er overrasket og selvsagt veldig ydmyk ovenfor dette faktum. Det finns visstnok oversettelsesmuligheter med Google og WordPress som er min blogg plattform, men jeg har hittil ikke lykkes med å legge oversettelsesprogrammet inn i bloggen min.

6 kommentarer om “Om Hans Arne”

 1. Hei Hans Arne! Takk for sist. Takk for fin omtale,presentasjon,av Senora Guzzi og meg.De hull,som bør inkluderes i sykkelens historie,håper jeg å få fram vha det stedlige Biltilsynet.
  Du blir holdt underrettet. Hilsen Lars

  1. Takk for hyggelig tilbakemelding. Alle disse gamle syklene har sin egen historie som er verdt å ta vare på. Jeg supplerer omtalen etter hvert som nye opplysninger foreligger.
   Ha en lang og solfylt sommer med mange gode Guzzi-mil.

 2. Hej Hans Arne. Her en lille kommentar fra Danmark. Jo, – jeg er sær, måske som din skovkat, og tilhører nok en ganske lille samling sære mænd. Men jeg har fundet og læst din blog….Jeg selv er født i 68, og har altid intereseret mig for køretøjer som har cirka samme alder. Har i øjeblikke en guzzi ambassador fra 71, en russisk Dnepr sidevogncykel fra 70, samt lidt andre gamle køretøjer.
  Købte Guzzien denne sommer, efter at have ledt længe efter en passende cykel.
  Min guzzi har også lidt speciel historie. Er oprindelig solgt i England. Købt af en derboende Dansker, som tog den med hjem efter endt arbejde. Alle Guzzier som blev solgt til England denne årgang fik betegnelsen SPORT også selv om det bare er en helt almindelig V7 Special, måske for at opfylde krav til produktionstal for homologering til motorsport. Historien siger at fabrikken led økonomisk, og derfor ikke kunne producere de mange rigtige SPORT modeller som skulle til, og derfor omdøbte nogle eksport cykler for at få antallet op. Ved ikke om det er rigtigt….
  I hvert fald, – tak for at du er blogger, også selv om du ikke er den typiske blogger.

 3. Kjekk blogg. Kjører selv sykkel hele året (i samme område som deg) og synes dette var veldig artig lesning! Kjør på!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s